Specials

U kunt bij Your Care My Care ook terecht voor Ayurvedische massage en LavieSage.

Ayurvedische massage
Ayurvedische lichaamsmassage is oorspronkelijk bedoeld voor gezonde mensen en daarmee een preventieve manier om het lichaam en de geest in balans te houden. Deze behandeling wordt door mij alleen uitgevoerd bij vrouwen.

Wat is Ayurvedische massage?
Ayurveda is waarschijnlijk het oudste geneeskundig- en gezondheidssysteem. De Ayurvedische leer gaat ervan uit dat ziektes ontstaan als het evenwicht in het lichaam wordt verstoord door bijvoorbeeld verkeerde voeding en/of verkeerde levenswijzen. De Ayurvedische massage is een gehele lichaamsmassage waarbij gebruik gemaakt wordt van kruidenoliƫn gericht op het in balans brengen van de weefsels en energiekanalen. Ayurvedische massage is een zachte massage die meestal met de handen wordt uitgevoerd. Na de massage zult u zich heerlijk ontspannen voelen en is het lichaam gereinigd, en dat brengt u fysiek en geestelijk weer in balans.

LavieSage
De gezondheid van de huid hangt niet alleen af van de juiste huidverzorging maar ook van erfelijke aanleg en levenswijze, en vooral van voeding. Het zou jammer zijn dat de kwalitatieve bionome huidverzorging met Dr. Baumann door een verkeerd voedingspatroon wordt tegengewerkt of niet optimaal kan aanslaan.

Wat is LavieSage?
LavieSage-producten zijn beautysupplementen om de gezondheid en vitaliteit van de huid van binnenuit te ondersteunen. Het beste wat de natuur te bieden heeft met de nadruk op healthy aging; schoonheid, gezondheid en balans.

Huid groeit van binnenuit en vernieuwt, op basis van bouwstoffen uit gezonde voeding. Gezonde en gevarieerde voeding, een goede stofwisseling, voldoende opnamecapaciteit van de darmen en 100% bionome verzorging van de huid zijn voorwaarden voor een mooie, gezonde en frisse huid. Meer informatie over deze beautysupplementen vindt u op de website van Laviesage.

Graag ondersteun ik u bij het verzorgen van uw huid van binnenuit middels de productlijn van LavieSage.

Meer weten over Ayurvedische massage of LavieSage?
Neemt u gerust contact met mij op via 0314-34 25 38 voor meer informatie en advies over of een afspraak voor Ayurvedische massage of Laviesage.

Copyright © 2024, Your Care My Care